ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Уважаеми клиенти,
Поръчаните стоки от PrintIdea.bg се доставят с куриер на адрес указан при заявката. След получаване на поръчката, посредством телефонен разговор се потвърждава поръчката и адреса, на който да бъде доставена стоката.

Поръчки направени след 14.00 ч се обработват следващия работен ден.
Поръчката Ви ще бъде доставена в срок до 48 часа на посочения от Вас адрес.
Поръчки, за които е посочен срок на изработка се доставят до клиента в рамките на 24 часа след тяхното израбтване.
Доставки не се извършват в неделя и в официални празници.

Доставка

Безплатна доставка при поръчка над 49,00 лв.
При използването на код за отстъпка, промоции или ваучери от сайтове за групово пазауване, отпада правилото за безплатна доставка

При доставка на покупки за по-малко от 49,00 лв. се заплаща такса за доставка в размер на 4,50 лв за цялата страна.

Начини на плащане

- Наложен платеж - при получаване на стоката Вие заплащате сумата на куриер. Всички разходи по наложения платеж са за сметка на PrintIdea.bg. Вие ще заплатите единствено сумата посочена във Вашата заявка.

- По банков път - стоката ще бъде изработена и доставена след получаване на разплащането. Данните необходими за плащането ще бъдат посочени по време на Вашата заявка, както и в имейла за потвърждение на заявката.

Рекламация

Клиент, поръчал стока, може да откаже получаването и в случай, че доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.

След получаване и заплащане на стоката клиентът може да поиска връщането й и възстановяване на платената от него цена когато:
- Стоката или нейната опаковка са повредени при транспортирането й;
- Не е спазен обявения срок на доставка. Срокът за доставка се договаря при потвърждаването на поръчката;
- Когато е налице несъответствие между поръчаната и доставена стока, което е било невъзможно да бъде установено в момента на доставката, стоката се подменя в срок до 48 часа от доставката и.

При гореизброените случаи разходите за връщането на стоката са за сметка на продавача.

Закупена стока, която не изисква изработка или персонализиране може да бъде върната в 7 дневен срок от получаването и, ако не е ползвана, разпечатана или с нарушен търговски вид. В такъв случай разходите по връщането u са за сметка на клиента.